Turism in zarnesti ?

Ce fac turistii si nu numai in Zarnesti ?

Turism in zarnesti ?

Postby comisarul on Tue Jul 15, 2008 8:27 pm

Poate ca nu putem asocia inca Zarnesti = Turism, dar orasul e legat de turism prin faptul ca e baza de plecare catre Piatra Craiului si zonele frumoase din jur !
Cu toate ca avem o gramada de pensiuni in oras se poate spune ca se face turism in Zarnesti :?:
Comisarul
comisarul
Site Admin

Re: Turism in zarnesti ?

Postby el-albu on Tue Jul 15, 2008 9:56 pm

daca zarnestiul s-ar mai dezvolta un pic cred ca am fi tari in turism avand in vedere ca avem atatea locuri frumoase
el-albu
Admin

Postby pisicutza on Sat Dec 13, 2008 3:29 pm

intreabarea este ce face primaria dragului nostru oras sa promoveze Zarnestiul ca oras turistic???
pisicutza

Postby ioana38 on Sat Apr 11, 2009 4:48 pm

vorbiti de turism?voi ati vazut cum se circula acolo? eu vin in concediu in zarnesti ca sa-mi vad parintii cat despre plimbari nici nu am curaj sa pun mana pe masina! vin toti vitezomanii emigranti si ne intrebam de unde acidentele! unde vreti sa mergeti in zarnesti unde-i publicitatea ce se modifica la voi? primaria ce face pt turism? :lol:
ioana38

Postby comisarul on Sat Apr 11, 2009 10:02 pm

ca s-a amintit de viteza si de vitezomani - noutati - http://www.forum.zarnesti.net/viewtopic.php?f=4&t=114
Comisarul
comisarul
Site Admin

Postby RobbyE on Thu Oct 01, 2009 4:23 pm

Turismul este dezvoltat , ceea ce ne lipseste este organizarea si interesul fata de acesta.Din pacate singurul loc turistic al Zarnesti-ului este Muntii Piatra Craiului , alceva nu stiu ce i-ar putea face pe turisti sa vina in Zarnesti .
In Zarnesti ne-ar prinde bine un parc in adevaratul sens al cuvantului . Un parc unde sa ai loc sa te plimbi pe jos sau cu bicicleta si sa stai sa te odihnesti inconjurat de natura .
Moderator Forum
RobbyE

Postby comisarul on Fri Oct 02, 2009 7:35 am

parc...hmm, de cand visam unii la un parc in adevaratul sens al cuvantului, problema poate nu ar fi amenajarea si amplasarea unor banci, ci locatia pe care ar trebui sa fie amplasat ! nu cred ca ar fi complicat sa betonezi 1 km de alee si sa pui 50 de banci, problema este locatia ...
cine nu ar vrea un parc ca Titulescu din Brasov ?!
Comisarul
comisarul
Site Admin

Postby Anahi on Fri Feb 12, 2010 9:30 pm

Eu zic ca se poate
Anahi

Postby dragos 2010 on Sun Jun 13, 2010 12:52 pm

ptr un turism si mai de calitate ar trebui urmatoarele
-drumurile mai intretinute
-amenajarea unui domeniu schiabil
dragos 2010

Postby comisarul on Mon Jun 14, 2010 5:40 pm

drumul din Tohanul Vechi va fi facut in acest an conform surselor mele , in rest se pare ca se fac amenajari consistente si reparatii de trotuare, strazi, parcuri, etc !
in ceea ce priveste domeniul schiabil cred ca va trece mult pana vom avea noi la Zarnesti, macar e aproape Poiana si Branul !
orice am zice si cine ar lua banii, astea sunt cele mai mari schimbari in bine din Zarnesti de dupa Revolutie privind renovarile si reparatiile !
Comisarul
comisarul
Site Admin

Next

Return to Turismul in Zarnesti